• FUNDACJA ADIUTUM
  • Oferta
  • Kontakt

Fundacja Adiutum

Świadczymy indywidualną i kompleksową pomoc prawną zarówno w dochodzeniu odszkodowań jak również wszystkich czynnościach procesowych i poza procesowych wymagających wiedzy prawniczej.

W skład naszego zespołu wchodzą absolwenci prawa oraz osoby mające wieloletnią praktykę w pracy w kancelarii. Współpracujemy również z lekarzami i innymi specjalistami, jeżeli wymaga tego prowadzone postępowanie. Dzięki temu jesteśmy w stanie efektywnie   i skutecznie reprezentować Państwa interesy.

Prawnik pierwszego kontaktu to MY.

Zapraszamy do współpracy.

Image

Z naszymi Klientami przy dochodzeniu odszkodowań rozliczamy się w systemie prowizyjnym. Kwota pobieranego wynagrodzenia jest ściśle uzależniona od wysokości uzyskanego odszkodowania oraz od szczegółów dotyczących danej sprawy. Z każdego rodzaju spraw pobierana jest prowizja ustalana indywidualnie z każdym klientem i z reguły waha się w granicach od 20 do 40% uzyskanego odszkodowania. Oznacza to, że nie ponoszą Państwo na początku żadnych kosztów, co więcej jeżeli nie uda się nam uzyskać dla Państwa odszkodowania nie zostaną Państwo obciążeni żadnymi kosztami. Taki sposób pobierania wynagrodzenia gwarantuje Państwu, że dołożymy wszelkich starań, aby odszkodowanie uzyskać.

W przypadku fachowego doradztwa, pomocy w pisaniu pism procesowych bądź innych pism wymagających wiedzy prawnej wynagrodzenie ustalane jest indywidualnie z każdym klientem. Gwarantujemy jednak, że kwota naszego wynagrodzenia będzie znacznie mniejsza niż pobierana przez kancelarie  przy takiej samej jakości usługi.

Jeśli borykają się Państwo z problemami prawnymi lub chcą dochodzić odszkodowania zachęcamy do  kontaktu osobistego, telefonicznego lub mailowego.